PintyPlus EVOLUTION vizes bázisú akril RAL spray

A PintyPlus Evolution Water-based, vizes bázisú akril festék spray egy speciális festék azok számára, akinek fontos a környezet védelme. Használata könnyű és egyszerű, mert szinte teljesen szagtalan, így használat közben nincs kellemetlen oldószer szag. Oldószer mentes, egységes, sima felülüetet képez, amely rendkívül tartós és időjárásálló száradás után.

Ez az egyedülállóan biztonságos vizes bázisú festék spray rendkívül jól tapad a felületre és ellenáll az időjárásnak. Minden felületen használható, mivel nem tartalmaz agresszív oldószereket, ezért a polisztirol felületet sem marja meg. Kapható fényes RAL színekben, matt fekete és fehér illetve matt és fényes lakk változatban is.

Azok számára ajánljuk, akiknek fontos a környezet védelme, szeretnének gyorsan, könnyen szép és tartós felületet elérni. Használható ipari és barkács munkákhoz egyaránt.

A PintyPlus VIZES BÁZISÚ festék játékok festésére alkalmas, az EN 71 – 3:2019 + A1:2021 „Játékbiztonság” és az ASTM F963 – 17 „Szabványos fogyasztói biztonsági előírások a játékok biztonságáról” szabvány szerint.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke: